ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Tips på bra saker

2013-01-07 16:03:08 / 0 kommentarer ..


Tänkte tipsa om några bra grejjer som Dexter har.
 
Denna lilla nyckelring fäster man i halsbandet & som ni ser är Dexters namn ingraverat på framsidan
och på baksidan finns matte & husses telefonnummer. Så om hunden nu skulle springa bort så är det lätt
att få tag i ägaren/ägarna till hunden. Det finns många olika storlekar & motiv att välja mellan på nyckelringen & som ni ser valde vi att ta ett silvrigt litet hundben till Dexter. Det tog ca 5 minuter att gravera den i butik & den kostade endast 99 kr. (finns nog att köpa i de flesta djurbutiker)


Här är en bild på Dexters halsband.
Det finns många snygga varianter men eftersom han fortfarande inte är fullvuxen så har vi valt att köpa ett ställbart halsband som vi kan reglera efter hur mycket han växer. Detta halsbandet är mjukt & skönt & är lätt att ta på & av eftersom det har ett spänne. Detta köpte vi på www.petster.eu i storlek 25 - 40 & det kostade bara 65 kr.


Detta är Dexters koppel & det är ett Hurtta stretchkoppel.
Tycker det är väldigt bra koppel eftersom det är stretch i det. Stort pluss är också att det är reflexer längst hela så att man syns bra i mörkret! Jag gillar Hurttas produkter och tycker de är mycket tåliga & snygga. Hurttas märke är inte det billigaste men helt klart värt pengarna. Detta beställde vi också ifrån www.petster.eu och det kostade 165 kr.


Detta är Dexters Hurrta Pro värmetäcke.
Ett jättebra täcke för frusna hundar. Det är varmt, snyggt, har reflexter, lätt att ta på & sitter bra. Inuti är det fleece och kragen är av konstgjord päls. Kragen går att ha uppfälld eller att vika ner. Halsen & midjan är reglerbara för en bra passform. Täcket är vatten & vind tätt och andas. Täcket går att beställa via internet eller finns att köpa i de flesta djurbutiker. Det kostar runt 400 kr.

Dexters säng är en Bia bädd & den tycker han bra om.
Den lagom stor, mjuk & skön & har höga kanter som han kan lägga huvudet på. Den är gjord i konstläder & är lätt att hålla ren & dessutom är den snygg (tycker jag). Den finns i olika storlekar & Dexters bädd är 60x70 cm & kostar på internet ca 700 kr. Men eftersom att vi köpte vår på Ullared Gekås så kostade den inte mer än 350 kr.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se