ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Shopping & träning

2013-01-28 20:48:53 / 0 kommentarer ..


Idag spenderades dagen i stan med Ida & jag fick köpt lite bra saker. Åkte egentligen dit för att köpa ett par svarta jeans men kom hem med ett par blå, ett par svarta, ett par ljusa jeans, en rosa stickad tröja, 2 halsband, ett armband, ett läppstift, ett par leggins och en vit långärmad basic tröja.
 
Funderar på vad jag ska ha på mig på utställningen på söndag. Har tänk att kanske ha svarta jeans, mina svarta knähöga skor, nått enkelt upptill & min svarta kavaj. Men har egentligen ingen aning om vad man ska ha på sig på utställning?
 
Personligen känner jag att jag vill klä upp mig lite eftersom man ändå är där för att visa upp sin hund, så kan man ju själv passa på att piffa till sig lite så man blir ett fint team?
Men det återstår att se vad jag tar på mig, hinner säkert ändra mig 10 gånger men huvudsaken är nog att det är bekvämt.
 
Har tränat lite med Dexter nu på kvällen också. Vi tränade på "stå" & herregud vad fort han har glömt! Ganska längesen vi tränade för utställning & nu när jag säger "stå" så vill han hällre sätta sig ner för att han är van vid att få godsaker när han sätter sig snällt & väntar. Vi tränade ett par gånger & det började släppa nu mot slutet & bli bättre så jag slutade när det var som bäst så att jag inte ska förvirra honom.
 
Vi har ju fortfarande några dagar kvar att öva & om det skulle gå skit på utställningen så är inte det hela världen. Huvudsaken är att vi har haft roligt tillsammans.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se