ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Rengöring av hudveck

2013-01-18 19:20:25 / 0 kommentarer ..


Innan vi skaffade Dexter stog det överallt att det var så himla viktigt att hålla rent i hudvecken i ansiktet & att man hällst skulle torka ansiktet 2 gånger om dagen. Det kan hända att detta stämmer för vissa men inte för oss iallafall. Jag torkar sällan vecken i ansiktet på Dexter eftersom att det inte behövs. Ibland när jag badar honom brukar jag ta papper med ljummet vatten på & torka ur rynkorna men det är ca 1 gång i månaden.
 
Han är nästan aldrig smutsig eller fuktig i vecken & om han är det så tar jag som sagt bara lite papper med ljummet vatten på & det är allt. Detta funkar iallafall för oss & sen kan det hända att andra fralla ägare andvänder sig av andra metoder men jag tror det är lite förstorat det där med rengöring. Självklart ska man hålla rent men man ska nog inte pilla så mycket så att det istället blir irriterat.
 
När jag torkar ur öronen på honom brukar jag göra samma sak som med vecken i ansiktet. Torkar ur med fuktigt papper & sedan brukar jag ta en tops och ta bort smuts som sitter i öronvecken.
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se