ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Mina framtidsplaner

2013-02-03 18:24:56 / 0 kommentarer ..


Gud vad jag skulle vilja ha ha en egen liten gård! Där jag, Dejan & Dexter skulle bo. Har kollat in ett hus som jag så gärna skulle vilja köpa om nått år. Just nu är det inget speciellt med det alls, men man skulle kunna göra det så himla fint & mysigt!
 
Det är ett litet vanligt hus, inte speciellt stort, ligger precis utanför centrum så att man kan gå in till köpingen på 5 minuter. Det ligger avskiljt på en liten grusväg där det sällan åker bilar & det har ett stall, ett garage & några små skjul & en stor trädgård. Så himla perfekt läge! Jag vill så gärna ha en liten gård med ett litet stall där jag kan göra iordning så att det blir superfint & mysigt. Där jag kan ha en box med lite kaniner & marsvin & i framtiden kanske några hästar.
 
Tänk att få köpa sin lilla drömgård & göra om precis så som man själv vill ha det. Tänk om vi skulle köpa en gård & jag skulle få mitt helt egna stall & Dejan skulle få sitt egna garage. Det hade varit drömmen! Då skulle jag kunna gå & pyssla för mig själv i stallet & ha precis så som jag vill medans Dejan har sitt egna ställe att grejja på.
 
När vi har pratat om att skaffa hus så har kraven varit: källare i huset, litet stall, stort garage, bra läge & inte för långt bort från centrum & detta huset har allt!!!! Visst att det inte är så vackert nu men tänk att få måla om, byta till stora glasfönster på verandan så man kan sitta & äta frukost på morgonen & se ut på natuen & ha sitt helt egna lilla liv på sin gård & slippa se in i grannens kök så fort man tittar ut genom fönsterrutan.
 
Renovera så det blir modernt, ha lite djur i stallet att sköta om & gosa med. Dexter kan springa fritt på den stora tomten & man kan bara vara sig själv & göra vad man vill! Gud vad underbart.. Det är en dröm att köpa en liten gård & det ska vi uppfylla! Innan jag är 25 vill jag ha gård. Detta ska jag se till att kämpa för!
 

I trädgården skulle jag vilja bygga en stor mysig damm med ett litet vattenfall & lägga plattor på gräsmattan som leder till en liten uteplats på gräsmattan där man kan sitta & fika eller grilla. Ha massa fina blommor, växter, buskar & ett fint staket runt tomten. När jag får fast jobb så ska vi gå till banken direkt & prata om lån & då kan jag ju alltid hålla tummarna för att min lilla drömgård är till salu! ;)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se